CHP PM ÜYESİ FİKRİ SAĞLAR MANYAS'TA.

CHP PM ÜYESİ FİKRİ SAĞLAR MANYAS

Sağlar,yerel seçimlerde kendi ideolojilerine uygun adaylarla kazandıklarını,Bandırma,Erdek,Edremit ve Manyas`ta aday belirlemeyi örgüte bıraktıklarını söyledi

CHP Parti Meclisi üyesi Fikri Sağlar sorumluluk alanında bulunduğu Balıkesir ilçelerinde CHP`li Belediyeleri ziyaretleri kapsamında Manyas`ı da ziyaret etti. CHP il Başkanı Muzaffer Mavuk ve 1 ve 2.Dönem CHP Milletvekili Hasan Tahsin Uzun ile birlikte gelen  Fikri Sağlar önce CHP Manyas ilçe binasında partililer ile görüşerek sorunları dinledi ve çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Sağlar, yerel seçimlerde kendi ideolojilerine uygun adaylarla kazandıklarını,Bandırma,Erdek,Edremit ve Manyas`ta aday belirlemeyi örgüte bıraktıklarını söyledi. Yukardan müdahale edilen yerlerde ise başarılı olamadıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı adayı belirlemesinde ise CHP olarak geç kaldıklarını itiraf eden Sağlar sözlerine şöyle devam etti."Bu ülkede AK Parti yasaları ile mal güvenliği kalmadı.Başbakan 12 yıldan beri bir kez çiftçiden söz etti mi?Bugün tarım ülkesi olmaktan çıktık,15 milyon zengişleştirilerek,60 milyona bakması isteniliyor. Hindistan`ın kırmızı anayasası Türkiye`de uygulanıyor. Hindistan’da 300 milyon kişinin 600 milyon kişiye bakması isteniyor. Hiç kimse bizim çiftçimizin, hayvancılık yapanın derdinden bahsetmiyor. Ekonomi çöktükçe, yolsuzluk ortaya çıktıkça, demokrasi, hakta, hukukta ortadan kalkıyor,kötü yönetimden kaynaklanıyor.Bu kötü yönetimi aşmak için çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var.Sayın Genel Başkan sorup,araştırıyor önümüzde ki günlerde netleşecektir."dedi.

Konuşmadan sonra Belediye binasına giden Sağlar, Belediye Başkanı Tancan Berçin’i ziyaret ederek "hayırlı olsun “dedi. Barçin, Büyükşehir ile birlikte 45 mahallenin sorunları ile mücadele ettiklerini, mali yönden sıkıntı yaşadıklarını ancak zamanla birlikte sıkıntıları aşacaklarına inandığını söyledi. Sağlar ise güçlü olan partili  çevre ilçe Belediyeleri ile temas kurarak destek almalarını istedi. Büyükşehir’in köyleri bitirdiğini beş yıl sonra köyde ki kahvecinin yazarkasaya geçmesi ile bunun zararını çok iyi anlayacağını söyleyen Fikri Sağlar, köylerde artık mülkiyet güvencesi diye bir şey kalmadığını belirtti.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı